Webáruházunkban cookie-kat használunk, hogy jobb, és biztonságosabb legyen a felhasználói élményed! Ha az "elfogadom" gombra kattintasz, akkor beleegyezel a cookie-k használatába! 

Garancia

100% - os RixArt Acél GARANCIA!

Mindig a tökéletes minőségre törekszünk, de ha mégis korpa kerülne a fogaskerekekbe, akkor sem kell aggódnod! A magyarországi hivatalos garanciális feltételek mellett amit ajánlunk neked: 
30 napos 100% - os visszavásárlási garancia, melyben vállaljuk a minden általunk gyártott és forgalmazott termékek cseréjét, vagy az áruk hiánytalan megtérítését! Ezen kívül szükség esetén egy teljes éven át ingyenesen javítjuk az ékszereket, amiket nálunk vásároltál!

Mi a teendőd, ha nem azt kapod, amire számítasz?

Írsz egy e-mailt, az info@rixart.hu - ra, hogy mi a gondod, és pontosítjuk az adatokat.
Megadod a számlaszámodat, ahova utalhatjuk a pénzedet. Ahogy kaptad, visszaküldöd a címünkre a hiánytalan / hibátlan terméket vagy termékeket.
A visszaküldés posta költségét te fizeted. Amint megérkezik a küldeményed, küldjük is vissza a sztornó számládat, és a pénzed. 

Mi a teendőd, ha mi hibázunk, nem a megrendelt terméket küldjük, rossz méretet küldünk?

Sajnos mi sem vagyunk tévedhetetlenek. Nagyon igyekszünk pontosan dolgozni, de nem mindig sikerül, ezért nagyon fontos, hogy mindig szólj, ha valami hibát találsz. Igyekszünk minél előbb orvosolni a tévedést. 


 

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére