Webáruházunkban cookie-kat használunk, hogy jobb, és biztonságosabb legyen a felhasználói élményed! Ha az "elfogadom" gombra kattintasz, akkor beleegyezel a cookie-k használatába! 
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Üdvözlünk a RixArt-nál, örülünk, hogy ránk találtál!

2009 óta készítünk egyedi és kis szériás sorozat gyártott ékszereket, nézz körbe nálunk! 

Zsofka vagyok a RixArt alapítója, vezető tervezője, és kivitelezője! A Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki karán szerzett fém és gyártástechnológiai tudást ötvözve a kreativitással készítem az ékszereimet! A RixArt csapat  másik fele Attila, alias Pedro,  aki több mint 15 éves szerszámkészítői szakmai tapasztalattal a háta mögött a  gyártáshoz szükséges gépparkunk  vezető fenegyereke, aki  nem ismer lehetetlent!
Minden szaktudásunkat és kreativitásunkat beleadjuk, hogy minél különlegesebb ékszereket álmodjunk meg és ezeket meg is valósítsuk! Az ékszer tervezés a hobbink, amit sosem ununk meg! 
Az ékszereinket minden esetben rozsdamentes nemesacélból készítjük, hogy a fémallergia ne legyen akadály, hogy megtaláld az ékszered! Az acélt legtöbbször üveggel és bőrrel díszítjük, ezzel is egyedibbé téve a designt. 
A rock/Rockabilly/Country stílus a mindenünk, így az ékszereinkbe is belecsempésszük a rockkert, a zenészt, a cowboyt, az 50-es, 60-as évek Amerikáját, egy jó kis oldtimer benzin gőzét, Willie Nelson-t vagy Jonny Cash-t mert munka közben nálunk mindig szól a Rock and Roll! 

A kész ékszerek mellett az ékszer készítéséhez szükséges kis szériás alkatrészek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozunk, úgyhogy ha ékszerkészítőként találtál ránk, akkor nincs más dolgod, mint tervezd meg a saját alkatrészed, küld el elképzeléseidet az info@rixart.hu címre, és mi legyártjuk neked!

Bízunk benne, hogy megtalálod a ízlésednek és  egyéniségednek megfelelő ékszert, de ha egy szerettedet ajándékoznád meg, akkor is jól nézz körbe nálunk!
blog comments powered by Disqus