Webáruházunkban cookie-kat használunk, hogy jobb, és biztonságosabb legyen a felhasználói élményed! Ha az "elfogadom" gombra kattintasz, akkor beleegyezel a cookie-k használatába! 

COVID-19

COVID-19 - a láthatatlan szörny...

Jelenleg a feje tetejére állt a világ, kinek kissebb, kinek nagyobb gondot okoz a Korona Vírus! :( 

Tudjuk, hogy amíg tombol a COVID, addig az embernek kissebb gondja is nagyobb annál, hogy ékszereket vásároljon, de hiszünk abban, hogy ebben a nehéz időszakban is kell egy új apróság, amivel feldobhatjuk a napunkat, vagy amivel meglephetjük a szeretteinket! Ebben szeretnénk segíteni neked, ezért is jött létre az  'AKCIÓ' kategória, itt mindenképp nézz körül, mert jócskán lefaragtunk az itt található ékszerek áraiból! :)

Amiről még tudnod kell:

Minden szabályt betartva alkalmazkodunk a szabályokhoz! Minden ékszerünk saját gyártású magyar termék, így gyártás közben is fokozottan ügyelünk a higéniára! A megrendelt ékszerek postázás előtt lefertőtlenítve kerülnek a csomagolásba.
Igyekszünk tartani a szállítási határidőket, de elképzelhető hogy a posta esetleges leterheltsége miatt 1-2 nappal meghosszabodhat a szállítási idő, de a megrendelés első pillanatától az utolsóig kapcsolatban maradunk veled, és folyamatosan tájékoztatunk a csomagodról.

Csak abban az esetben tervezd, hogy személyesen válogatnál az ékszerek között, ha nem bízol a postában, vagy ha tényleg máshogy nem tudnál dönteni, de mindenek előtt mindenképpen olvasd el a garanciális feltételeinket, mert minden megrendelés esetén 30 napos 100% - os visszafizetési garanciát vállalunk

Ha bármi kérdésed lenne az ékszerekkel kapcsolatban, írj nekünk üzenetet az info@rixart.hu - ra, vagy keress a facebook / instragam oldalunkon a @rixartsteel felhasználónéven! 

Köszönjük, hogy végigolvastad, jó ékszer vadászatot! :) 

RixArt Team 2020
 

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére